BELGİN
Emektar Admin

[h=2]

- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1/2 çay bardağı ılık su
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 subardağı tepeleme+1 tepeleme yemek kaşığı un
- 1 fiske tuz(yumurta beyazlarını çırparken eklenecek)
- 1 su bardağı süt
- 1/2 paket üçü bir arada nescafe
- 2. 5 paket süt kreması
- 1 paket sade krem şanti
- 250 gr labne paynir
- 1 paket vanilya
- 300 gr beyaz çikolata
- 500 gr çilek
- 500 gr çilek
- 1/2 çay bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 yemek kaşığı nisasta
- 2 yemek kaşığı soğuk su
- Çilek toz antep fıstığı
