BELGİN
Emektar Admin

- 4 yumurta
- 1, 5 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı nişasta
- 1 su bardağı un
- 3 yemek kaşığı kakao
- Yarım çay bardağı su
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 kabartma tozu
- 1 su bardağı soğuk süt
- 2 paket krem santi
- 1 paket hazır çikolata sosu
- 1, 5 çorba kaşığı nişasta
- 2, 5 çorba kaşığı kakao
- 1 çay bardağı şeker
- 2 su bardağı su

Kek karışımını çırptıktan sonra dikdörtgen yağlanmış borcama döküyoruz. 175 derecede keki pişiriyoruz. Kek fırından çıkınca 1 su bardağı soğuk sütle keki ıslatıyoruz. Kek soğuyunca önceden hazırladığımız krem şantiyi sonrada çikolata sosunu sürüyoruz .Buzdolabında bekletiyoruz .Ben misafirlerime aksamdan yapıyorum .Bekleyince de daha güzel oluyor.