BELGİN
Emektar Admin
[h=2]
[/h]
[/h] Derin bir kaba; oda ısısında yumuşamış tereyağını, pudra şekerini ve vanilyayı ekliyoruz. Özleşene dek yoğuruyoruz. Azar azar da unu ekleyerek yumuşak bir hamur oluncaya dek yoğuruyoruz. Hamurdan istenilen büyüklükte parçalar kopararak avuç içimizde yuvarlıyoruz. Yağlı kağıt serili tepsiye aralıklarla dizip, üzerlerine bonibonları hafif bastırarak diziyoruz. Isıtılmış 170 derecelik fırında 20 dk. Kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun

[/h]
- 250 g. Tuzsuz tereyağı
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 3 su bardağı un
- Renkli bonibonlar

Afiyet olsun




