Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[h=2][/h] Ispanaklar iyiye yıkanarak ince ince doğranarak sebze kurutucusunda kurutulur. Soğanlar yemeklik doğranıp tencerede sıvı yağ ile iyice pişirilir. Hazırlanan ıspanaklar da eklenerek alt üst edilir. (kapağı kapatılmadan)baharatları da eklenerek altı kapatılır ve soğuması beklenir. Ayrı bir kapta sos malzemeleri iyice karıştırılır. (sos pürüzsüz olmalı) yufka serilerek her yerine sostan sürülür. 8 eşit parçaya bölerek uzun kısmına harçtan konulur. Kenarlarından çok az kıvırarak sarılır ve ortadan kıvrılır. Düz bir kaba konarak bir gece buzlukta bekletilir. Pişirileceği zaman buzu çözülmeden üzerine kalan harçtan sürülerek 180°derece fırında pişirilir.
☆Şiddetle tavsiye edilir.