Neler yeni
  • ☼ FLaTCaST ELELE'YE FACEBOOK , RESMİM.NET , HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM , PİC-UPLOAD.DE , DİRECTUPLOAD.NET aracılığı ile resim, gif vb. görseller kesinlikle eklenmemesi önemle rica olunur. Eklendiği an görevli arkadaşlar tarafından silinecektir!!! ☼

Astroloji Burçların Anlamları Nelerdir ve Burçların Tüm Özellikleri

PRoFeSSioNaL

Kurucu Başkan
Katılım
14 Ağu 2013
Mesajlar
2,761
Tepkime puanı
332
Puanları
83
Yaş
43
Web sitesi
www.flatcastelele.com
[h=2]Astroloji 12 burç içerir. Günümüzde burçlar herkesin dilinde. Burçların anlamları nelerdir? Burçların yeni özellikleri ve anlamları ne? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu özellikleri. Burçların en belirgin özellikleri ve gizli anlamları. Burçlar değişti mi? İşte astrolojide burçların anlamları..
[/h]
Balık Burcu Anlamı ve Özellikleri
Huzur birinci öncelikleridir. Hayalperest, naif ve oldukça duygusallardır. İyi niyetleri suistimal edilmeye yatkındır.


Kova Burcu Anlamı ve Özellikleri
Sorumluluk duygusu diğer burçlara nazaran azdır. Kavga gürültüden olabildiğince kaçmaya çalışan kovalar rahat, barışçıl ve sağduyulu olmalarıyla bilinirler.


Oğlak Burcu Anlamı ve Özellikleri
Kararlı yapıları insanlar tarafından sıkça inatçılık olarak algılanır. Rahatına düşkün bir burçtur bu sebeple kendini güvenceye almaya ve tedbirli olmaya yatkındır. Soğukkanlılığı ile zirveyi hedefler.

Yay Burcu Anlamı ve Özellikleri
Yeniliklere açıktır ve kendini geliştirmeyi sever. Kendilerine olan güvenleri çoğunlukla narsistik seviyede olduğundan öncü olmayı severler. Kendilerine has tarzlarıyla kolayca fark yaratırlar.





Akrep Burcu Anlamı ve Özellikleri
Acımasız, inatçı, intikam duygusuyla bürülü bir burçtur. Tutku, şehvet ve savaş adeta damarlarında akar bu sebeple Zodyak'ın ürküten burçlarından biridir


Terazi Burcu Anlamı ve Özellikleri
Lükse çok önem veren teraziler kurdukları ilişkilerde ve özel hayatlarında dengeli olmayı severler. Çapkınlıklarıyla bilinirler, sevgiye ihtiyaç duyarlar. Aynı zamanda saygılı ve zarif bir kişilikleri vardır.

Başak Burcu Anlamı ve Özellikleri
Başarıya ve zekaya çok önem veren disiplinli burçlardır. Düzen onlar için her şeydir bu yüzden çoğu zaman takıntılı olmaya eğilimli olabilirler. Yerinde saymayı sevmez ve her daim yükselmeyi hedefler.

Aslan Burcu Anlamı ve Özellikleri
Güçlü ve mükemmeliyetçi bir burçtur. Yaptığı işte en iyisi olmayı hedeflemek onu detaycı, yaratıcı ve idealist olmaya iter. Bu özellikleri yüzünden çoğu zaman kendini fazla beğendiği algısı oluşturur.

Yengeç Burcu Anlamı ve Özellikleri
Merhametli, duygusal ve iyi niyetli kişilerdir. Aile hayatları birinci öncelikleridir. Sabırlı ve korumacı tarafları ile manipülatif olmaya yatkınlardır.

İkizler Burcu Anlamı ve Özellikleri
Canlı ve pozitif yapıda bulunan ikizler burçları keskin zekalarıyla ön plandadır. İlgiyi severler bu sebeple bulundukları ortamda enerjikliği ve konuşkanlığı ile çokça ilgi toplarlar.

Boğa Burcu Anlamı ve Özellikleri
Sanat ve sevgi hayatlarında büyük bir alan kaplar, alıngan ve hassastırlar. Hayatta istedikleri karşısında duruşları sağlamdır. Amaçları doğrultusunda sürdürülebilir azimleri vardır. Dost ve aile kavramına çok önem verirler.


Koç Burcu Anlamı ve Özellikleri
Macerayı seven, cesur ve atılgandırlar. Öncü olmayı severler. Hırslı ve sabırsız yapıları sebebiyle çokça hataya düşseler de savaşçı kişilikleri hemen hemen her sorundan sıyrılmalarına olanak tanır.










 
Geri
Üst Alt