BELGİN
Emektar Admin
[h=2]
[/h]
[/h]
- 4 orta boy yumurta (M)
- 175 gram şeker (1 su bardağı)
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Yarım su bardağı süt
- 1 vanilya
- 1 kabartma tozu
- 185 gram un (1, 5 su bardağı)
- 50 gram nişasta (yarım su bardağı)
- 1 paradiescreme vanille (vanilyalı creme ole)
- Creme Olenin üzerinde belirttiği miktarda soğuk süt
- 3 tane Sahnesteif (krema sertleştirici)
- 125 gr Quark (labne, mascarpone, sürülebilir lor)
- 2 yemek kaşığı dolusu çilek marmelatı
- 2 yemek kaşığı soğuk su
- 2 kutu soğuk Sahne (süt kreması)
- 3 paket vanilya
- 3 paket Sahnesteif (krema sertleştirici)
- 150-200 gr file badem
- 500 gram çilek
- 22 cmlik çember veya pasta kalıbı
- Kullandığım bardak ölçüsü 180 ml