Neler yeni
  • ☼ FLaTCaST ELELE'YE FACEBOOK , RESMİM.NET , HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM , PİC-UPLOAD.DE , DİRECTUPLOAD.NET aracılığı ile resim, gif vb. görseller kesinlikle eklenmemesi önemle rica olunur. Eklendiği an görevli arkadaşlar tarafından silinecektir!!! ☼

sade

Bayan Tasarımcı
Katılım
3 Ağu 2015
Mesajlar
162
Tepkime puanı
2
Puanları
0
PhotoScape 3.7: PhotoScape resim editörü sayesinde ücretsiz olarak tüm fotoğraf düzenleme işlemlerini en gelişmiş şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.


Adobe Photoshop CS6: Adobe Photoshop CS6 yayınlandı. Yeni Photoshop sürümünde karşımıza çıkacak tüm yenilikleri hemen keşfetmek isteyenler programın deneme sürümünü kullanabilirler.

Picasa 3.9.0.139.161: Picasa ücretsiz olarak sunulan, kullanıcılara fotoğraflarını diledikleri gibi yönetme ve düzenleme imkanı tanıyan kapsamlı bir fotoğraf düzenleme aracı.

ProShow Producer 7.0.3514: ProShow Producer profesyonel kalitede gelişmiş slayt şovları hazırlamanıza olanak tanıyan başarılı bir yazılımdır.

AutoCAD 2014: Teknik Çizim ve Tasarım Programı

AutoCAD 2014, tasarımlarınızı, teknik çizimlerinizi, görselleştirme işlemlerinizi ve fikirlerinizi ortaya koyabileceğiniz profesyonel bir teknik çizim ve tasarım programıdır.

PIXresizer 2.0.8: Ücretsiz Resim Boyutlandırıcı

PIXResizer ile resimlerinizi büyütüp küçültebilir, dosya boyutlarında hafifletmeler sağlayabilir ve istediğiniz formattaki resmi başka bir formata çevirebilirsiniz.

Photo Watermark 7.0.5.2: Resme Yazı Yazma Programı
Photo Watermark, resimlerin ve fotoğrafların üzerine yazı yazma yada hologram eklemek için geliştirilmiş yararlı ve ücretsiz bir program.

 
Geri
Üst Alt