Neler yeni
  • ☼ FLaTCaST ELELE'YE FACEBOOK , RESMİM.NET , HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM , PİC-UPLOAD.DE , DİRECTUPLOAD.NET aracılığı ile resim, gif vb. görseller kesinlikle eklenmemesi önemle rica olunur. Eklendiği an görevli arkadaşlar tarafından silinecektir!!! ☼

PRoFeSSioNaL

Kurucu Başkan
Katılım
14 Ağu 2013
Mesajlar
2,794
Tepkime puanı
354
Puanları
83
Yaş
44
Web sitesi
www.flatcastelele.com
Kalbimin anahtarını elinde tutan kadın/adam seni her şeyden ve herkesten çok seviyorum!



Gökkuşağı gibi beni daima kendine hayran bırakan çok fazla rengin var sevgilim!

Seninle tanışmadan önce hayatın hiç bitmeyen bir drama dizisi olduğunu düşünüyordum. Hayata dair bütün görüşümü değiştirdin ve beni hayatın iyi taraflarını görmeye ittin. Bunun için sana minnettarım sevgilim!

Sen benim güneşimsin, yıldızlarım, gökyüzümsün… Gerçekten sevdiğim ve değer verdiğim tek insansın. Senden başka kimseye ihtiyacım yok! Sadece gözlerine ve gülüşüne ihtiyaç duyuyorum sevgilim!

Bazen kavga edebiliyoruz, ama sen benim her şeyimsin. Yapabilseydim sana dünyadaki tüm çiçekleri verebilirdim, ama onun yerine sana tüm sevgimi vermek istiyorum.

Her gün bir şeyler seçiyoruz: Ne giymeli, ne yenmeli, kiminle konuşmalı… Ben ise senin tarafından seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu gezegendeki en muhteşem insan, seçiminin tesadüf olmadığına inanıyorum ve yıllarca birlikte olacağımıza inanıyorum.

Sen uzaktayken hüzün doluyum. Yanımda olduğunda çok mutluyum. Her gün biraz daha sensiz yaşayamayacağımı hissediyorum aşkım!

Sen yokken güneş parlamaz; yanımda değilken gökyüzü mavi değil. Her şey seninle güzel, bu yüzden seni seviyorum aşkım!

Sen benim için bir hediyesin. Seni asla başkasıyla takas etmeyeceğim, çünkü seni kaybetmek benim için ölümle eş değer sevgilim!

Sen gerçek bir sihirbazsın, çünkü senin yanında olduğumda nasıl hissettiğimi açıklayabilmemin başka yolu yok. Sihrini her zaman hissediyorum. Seni seviyorum aşkım!


 
Geri
Üst Alt